Zamieszczone przez logan_x
Zapalająca się żółta kontrolka i gaśnięcie silnika.
Zwiń
X
-
Zapalająca się żółta kontrolka i gaśnięcie silnika.
Witam,
od majówki mam taki problem gdyż podczas jazdy zapala mi się żółta kontrolka (spirala) i samochód gaśnie na dosłownie sekundę oczywiście w momencie jak dodaje gazu samochód sam się zapala i jedzie dalej. Gdy np stoję na światłach i nie dodam gazu to po prostu gaśnie. Nie jest to częste ale jednak irytujące. Czy ktoś z was miał może taki problem albo wie przez co się dzieje ? Nigdy wcześniej nie miałem takiego problemu.Załączone pliki
-
-
Zamieszczone przez SZYMONBo dzisiaj po południu po włożeniu kluczyka do stacyjki wydawał dźwięk jak by miał rozładowany akumulator aczkolwiek zegary nie wariowały i odpalił normalnie bez żadnych problemów.->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
To widzę że mój szkodnik jest oryginalny :lol:
Ciężko opisać ten dźwięk nie jest to piknięcie czy dźwięk jak kontrolka od oleju wydaję tylko jednostajny dźwięk przez około 2-3 sek coś typu "yyyyy...." Postaram się wieczorem go nagrać i wrzucić. I od razu podkreślam nie ćpiem, nie piję i nie palę a dźwięk nadal jest :P
Taki dźwięk wydaje w momencie jak np w zimę próbowałem uruchomić silnik bez skutecznie przy wariowaniu zegarów po włożeniu kluczyk w stacyjkę i przekręceniu kluczyka.
Komentarz
-
-
żaden aku nie wydaje dźwięków
trzeba podłączyć komputer i zobaczyć o co mu chodzi->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przemikPoczytaj na forum o przekazniku 109
[ Dodano: Pią 30 Maj, 14 09:10 ]
Zamieszczone przez przemikPoczytaj na forum o przekazniku 109
Wczoraj wymieniłem przekaźnik, dzisiaj rano testowałem zero problemów.
Dziękuję bardzo za pomoc :lol: :lol:
Komentarz
-
Komentarz